УКР РУС

Вернидуб: У Лізі Європи хотів би зіграти з "Манчестер Юнайтед"

26 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від жеребкування групового раунду Ліги Європи.

"Знаю точно, що ми знаходимося в четвертому кошику. У першому будуть зібрані найбільш сильні клуби – "Манчестер Юнайтед", "Шальке"... У другому – суперники слабкіші, в третьому – рівнем нижче. Одне можу сказати: для "Зорі" в групі слабких суперників точно не буде.

А якщо врахувати, що наша команда вперше в історії зіграє в груповому раунді, то можна уявити всю серйозність майбутніх баталій. Не тільки я, але і футболісти очікують жеребкування з великим хвилюванням. Хто б не випав – будемо грати. Скажу вам більше: чим авторитетніше клуби – тим краще.

Суперник, з яким мріяв би зіграти? Особисто я про це не думав. Але, прочитавши інтерв'ю Саші Караваєва і інших хлопців, дізнався, що, на їхню думку, було б непогано зустрітися з "Манчестер Юнайтед". Я як подумаю, хто стоїть на тренерському містку цього клубу і які гравці були придбані ним в літній період, то розумію: зіграти з ним дійсно буде цікаво.

У цій команді зібрані найсильніші гравці. І якщо наші футболісти так міркують, то я їх тільки підтримую. При цьому хочеться не тільки зіграти з сильними клубами, але і виглядати гідно. Це найголовніше", – сказав Вернидуб.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях