УКР РУС

Вернидуб прокоментував можливий перехід Девіча в "Зорю"

30 жовтня 2016 Читать на русском

Керманич "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про кадрову ситуацію в команді.

"Артем Радченко? Стан його плачевний. Його потрібно підготувати. Він молодий і перспективний. Якщо буде професійно ставитися до справи, то у нього велике майбутнє. Але поки про це говорити рано. Нехай спочатку приведе себе в порядок, а потім вже щось вирішуватимемо.

Питання нападника відкрите у нас давно. Шукаємо. У Денніса, наприклад, не було тієї свіжості, позаяк 120 хвилин провів у Києві і цей ігровий час не минув безслідно. Хоча, на мій погляд, в Києві він відіграв чудово, але перекреслив всі зусилля помилкою, після якої нам забили третій гол. Вони всі молоді і поки всіх своїх помилок не зроблять, не вийде нічого. Я, як тренер, це розумію і дуже болісно ці помилки переношу. Але діватися нікуди. Головне, щоб вони аналізували, розуміли і цих помилок не повторювали.

Марко Девіч? У нас клуб своєрідний. Я не розглядаю нападників, яким вже за 30. Цікавіше працювати з молодими, у яких є перспектива. Яких мені хочеться і самому розкрити як футболістів. Вони слухають, розуміють, вбирають все, як губка. Потім отримуєш задоволення від виконаної роботи. Марко Девіч – супернападник. Але, думаю, навіть ті умови, які є у нас в клубі, йому не підійдуть. Ми – клуб скромний. Працюємо на перспективу", – сказав Вернидуб.

"Пишуть, що через весілля я відмовився від збірної. Це брехня!" Марко Девіч – про Луческу, розмову із Шевченком і бажання грати за Україну

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях