УКР РУС

Вернидуб: Про цікавість "Шахтаря" до Форстера не чув, його переглядали 4 клуби з Туреччини і один з Бельгії

9 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб не знає нічого про нібито інтерес "Шахтаря" до бразильського захисника своєї команди Рафаель Форстера.

"Перший раз про це чую. Тому і нічого не можу коментувати. Знаю, що був інтерес з боку інших європейських клубів. 4 серйозних турецькі клуби його дивилися, коли ми грали з "Фенербахче", також за ним стежив один з лідерів бельгійського чемпіонату" , – розповів Вернидуб "Футбол 24", коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ.

Вернидуб зазначив, що, за чутками, Форстером цікавилося київське "Динамо". "Ходили такі чутки, але це просто розмови. Нічого серйозного. Тим більше, зараз кінець року, особливо починають проявляти активність агенти", – додав він.

Крім того, наставник "Зорі" повідомив, що існує серйозний інтерес до Олександра Караваєва з боку одного з лідерів чемпіонату Голландії і до Івана Петряка з боку бельгійського клубу, який бореться за медалі свого чемпіонату.

При цьому Вернидуб вказав, що предметно і офіційно ніхто з цих питань в клуб поки не звертався.

Моурінью виділив двох найнебезпечніших гравців "Зорі"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу