УКР РУС

Вернидуб перед матчем Ліги чемпіонів розповів, як жартома називає Шахтар

3 грудня 2021 Читать на русском

Головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб вже налаштовується на двобій останнього туру групового етапу ЛЧ проти донецького Шахтаря.

"Буде не легко, а дуже важко, бо команда високого рівня. У них досить багато бразильців, жартома кажу, що це майже збірна Бразилії. Чи Шахтар точитиме зуб на Шериф за поразку у вересні? Звичайно, точитиме.

Я думаю, вони зараз вийдуть зібрані, вони також захочуть довести, що вони – Шахтар Донецьк, клуб, який представляє Україну. Вони набрали досить мало очок у скарбничку, що мене теж дуже не тішить. Я дуже засмучений, що Динамо, Шахтар і Зоря вкрай мало цього року взяли очок", – цитує Вернидуба Мoldfootball.

Зарядись енергією футболу, переглядаючи улюблені матчі ЛЧ разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Зауважимо, Шериф вже гарантував собі плей-офф Ліги Європи, а підопічні Роберто Де Дзербі залишились без єврокубкової весни. Очна зустріч команд відбудеться 7 грудня на НСК Олімпійський.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: тотальний крах України – відпускаємо Росію і Шотландію, ризикуємо втратити другу команду в ЛЧ