УКР РУС

Вернидуб: Дуже поганий результат гри проти Немана, відповідальність за це на мені

4 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер солігорського Шахтаря Юрій Вернидуб поділився враженнями від нічиєї в поєдинку 3-го туру чемпіонату Білорусі проти Немана.

"Дуже поганий результат. Я це прекрасно розумію. Потрібно працювати. Якщо подивитися, як проти нас грають – всі команди діють від оборони, "зачиняються" на своїй половині. Потрібно розкривати. Ми працюємо над цим. Всі заміни сьогодні були спрямовані тільки на атаку, всі атакувальні гравці, що є в наявності, сьогодні були на полі.

Мілевський не врятував Динамо Б від скандальної поразки, Шахтар Вернидуба поділив очки з конкурентом

На жаль, не вистачає десь цієї останньої передачі. Тут треба віддати належне Неману. Вони дуже компактно і добротно оборонялися. Нам поки голи дійсно даються складно. Є забійні моменти, але, на жаль, вони залишаються нереалізованими. Можлива розслабленість при завершальному ударі, можливо щось інше.

Я розумію, що зараз у нас погані результати. Особливо, в домашніх матчах: поразка і нічия – одне очко взяли. Треба, значить, перетерпіти, є над чим працювати. Плюс, поля поки не найкращої якості. Не хочеться докоряти, але воно сьогодні було жорсткуватим, м'яч дробив.

Через це десь зайвий дотик доводилося робити. Проте, мені немає в чому дорікнути своїх футболістів. Вони старалися і виконували те, що я їм говорив. Тут, в першу чергу, відповідальність на мені", – наводить слова Вернидуба офіційний сайт солігорського Шахтаря.

Нагадаємо, підопічні Вернидуба не змогли обіграти Неман, розписавши безгольову нічию.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на 15 здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо