УКР РУС

Вернидуб: Бажаю Чайковському та Ліпартії здоров'я і щоб у них все вийшло

28 червня 2017 Читать на русском

Наставник Зорі Юрій Вернидуб прокоментував відхід з клубу Ігоря Чайковського та Джаби Ліпартії, а також розповів про стан Микити Каменюки.

"У Каменюки була дуже складна травма – розрив хрестоподібних зв'язок. На даний момент він вже працює в загальній групі команди і максимально тренується.

У нього все нормально. Сподіваюся, до старту чемпіонату Каменюка відновить свої кращі кондиції. Він, як і раніше, залишається капітаном Зорі. Ну, а в плані гри, якщо буде повністю готовий і витримає конкуренцію, то отримає місце в стартовому складі. Якщо ж Микиті ще знадобиться час, то ми дамо цей час, в цьому немає нічого страшного. Я можу щиро зізнатися, що повністю розраховую на нього.

Ліпартія і Чайковський самі захотіли піти. Їм було запропоновано продовження контрактів, але вони вирішили змінити обстановку. Це їх право, вони – вільні люди і зробили вільний вибір. Я зараз можу лише побажати їм здоров'я, і щоб у них все вийшло. Вони дійсно допомагали Зорі протягом тривалого часу. Наприклад, Джаба Ліпартія разом зі мною пропрацював шість з половиною років, але тепер скористався своїм правом вибору. У нього є сім'я, є двоє дітей, в цьому році йому виповниться 30 років. Думаю, він зробив усвідомлений крок, а буде він правильним чи ні, мені судити складно",– сказав Вернидуб.

Ліпартія знаходиться на перегляді в Анжи та став учасником скандального епізоду