УКР РУС

Верес може отримати підсилення з Динамо та Шахтаря – Суркіс дав попередню згоду

22 грудня 2021 Читать на русском

Спортивний директор Вереса В'ячеслав Шевчук розповів про плани рівненського клубу щодо підсилення складу в зимове трансферне вікно.

"Я говорив з Ігорем Михайловичем Суркісом, він мені сказав: "Якщо вам потрібні наші гравці, то звертайтеся, будемо домовлятись". Якщо Юрію Вірту потрібні будуть гравці з Динамо, то він надасть мені список. Якщо ми візьмемо гравців в оренду на два роки, то, може, потім отримаємо відсоток з наступного перепродажу. Але ми повинні дивитися, чи підходить він тренеру та клубу.

Верес може підписати вихованця Ліверпуля – гравець вирушить на зимові збори

Я з Віртом говорив із приводу Валерія Бондаренка. Ворскла йому 40% відсотків зарплати платила, а Шахтар – 60%. Якщо він нам потрібен, то ми можемо щось заробити від подальшого перепродажу. Шахтар заплатив за нього Олександрії 500 тисяч євро. Я сказав, що він нам цікавий, тільки з фінансів треба зрозуміти, чи зможемо взяти його та платити якісь гроші", – розповів Шевчук на YouTube-каналі Вереса.

Додамо, що президент клубу повідомляв, що на збори з командою вирушить вихованець Ліверпуля. Верес посідає дев'яте місце, маючи в активі 23 очки.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ