УКР РУС

Верес – Олімпік. Анонс

29 жовтня 2017 Читать на русском

14 тур УПЛ. 17:00. Львів, стадіон "Арена Львів". Телетрансляція – канал "24". Головний арбітр – Віталій Романов.

Верес видав 4-матчеву нічийну серію та втримується у верхній частині турнірної таблиці. Юрій Вірт має дуже вузький вибір виконавців і від матчу до матчу практично не змінює склад. Всі очікують повернення з лазарету Іщенка, однак проти Олімпіка захисник, скоріш за все, ще не зіграє. Відхід Федорчука також не додає позитиву, щоправда Морозенко, який зайняв місце Валерія в центрі поля, вже забив два голи у двох матчах.

24 канал проведе трансляцію матчу чемпіонату України Верес – Олімпік

Один з точних ударів Євгена в середу вивів рівнян у чвертьфінал Кубка України – капітулював Арсенал-Київ. Олімпік також відволікався на цей турнір, але успіху не досяг – в овертаймі сильнішою виявилася Ворскла. Роман Санжар на кубкове протистояння виставив далеко не оптимальний склад, давши зрозуміти, що для нього в пріоритеті чемпіонат.

Феєрія у Запоріжжі та сюрпризи від Другої ліги. Огляд головних подій 1/8 фіналу Кубка України

Донеччани вирвали в УПЛ 3 поспіль перемоги на останніх хвилинах, завдяки чому піднялися на третє місце. Обіграти Олександрію вдалося завдяки класному голу з центра поля, а дотиснути Зірку допоміг автогол. Команда в хорошій формі та хорошому настрої, але продовжити позитивні виступи можуть завадити кадрові проблеми: Шабанов дискваліфікований, а Поступаленко, Очігава, Гуті та Брікнер травмовані.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Верес: Бандура – Кобін, Адамюк, Борзенко, Сімінін – Є. Пасіч, Карасюк, Морозенко, Волошинович – Сергійчук, Степанюк.

Олімпік: Махарадзе – Шестаков, Кравченко, Іллой-Айєт, Федорів – Богданов, Цимбалюк – Сондей, Прийомов, Моха – Біленький.