УКР РУС

Венглинський: Вершина цинізму – порівнювати людей, які працюють на благо футболу, з дворовими собаками

20 листопада 2017 Читать на русском

Експерт програми Профутбол та екс-гравець збірної України Олег Венглинський прокоментував футбольні меми, які робить Маріуполь.

"Слова представників Маріуполя викликають у мене обурення. Коли в країні йде війна, коли всі люди об'єднуються, і це ж повинно відбуватися у футболі, людина намагається зіштовхнути всіх лобами. І вершина цинізму – порівнювати людей, які працюють на благо футболу, команди, уболівальників, з дворовими собаками.

Замість того, щоб малювати такі гидоти, нехай краще скажуть, як вони отримали ліцензію для участі в чемпіонаті. Комітет, який видає ці ліцензії, прекрасно розуміє, що команди Маріуполь і Шахтар фінансуються одним джерелом і фактично мають одного президента.

Нехай краще скажуть, як зіграли договірну гру з Гірником-Спорт, коли на їх перемогу було поставлено 250 тисяч доларів. Вони до сих пір замітають сліди цього матчу, тому звільнили Севідова. Вони ж не за спортивним принципом його звільнили. Самі тренери після тієї гри визнали, що матч був договірним.

Коли Андрій Санін каже, що йому не вистачає сміху і видовищ в футболі, то мені здається, що він вибрав не ту роботу. Цього більш ніж достатньо в цирку, і я з задоволенням прийду, разом з дітьми, на виставу з його участю", – цитує Венглинського Tribuna.com з посиланням на "Профутбол".

"Ви ж футбольний клуб, а не зоопарк". Маріуполю жорстко відповіли на серію образливих мемів