УКР РУС

Венглинський оцінив перспективи Косовського в Ворсклі

30 березня 2019 Читать на русском

Експерт програми Профутбол Олег Венглинський прокоментував призначення Віталія Косовського на посаду головного тренера полтавської Ворскли.

"Що стосується відставки Сачка і приходу на посаду головного тренера Віталія Косовського, то Сачко залишив великий слід в історії клубу. У всіх Ворскла асоціювалася з Сачком. Гарного він зробив для команди більш ніж достатньо. Але в клубі, мабуть, вважають, що треба перегорнути сторінку, і довірили пост Віталію Косовському.

Ворскла оголосила про призначення Косовського на тренерський місток команди

Ми з ним працювали в юнацьких командах Динамо. Дуже перспективний і амбітний тренер, який дозрів для такої роботи. Він готовий себе проявляти і у нього є хороший шанс. Він любить футбол, переживає за свою справу. Думаю, він дасть новий імпульс команді в розвитку і спробує в найкоротші терміни налагодити мікроклімат в команді і пригасити сумні настрої в колективі.

Сподіваюся, він знайде спільний знаменник з керівництвом клубу і в питанні фінансування команди. В іншому випадку йому теж буде важко повернути Ворсклу в лідери українського чемпіонату", – цитує Венглинського Команда 1.

"Я відмовився грати за збірну Росії". Олексій Михайличенко – про кар'єру у Сампдорії та Рейнджерс і патріотичну позицію