УКР РУС

Венглинський: Мессі та Роналду ще зіграють за свої збірні

3 липня 2018 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Олег Венглинський підбив підсумок ЧС-2018 для двох топ-зірок європейського футболу - Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

"На такому форумі, як чемпіонат світу, індивідуальні заслуги футболістів йдуть на другий план. Мені здається, кожен із них свої індивідуальні досягнення обміняв би на командні успіхи, щоб їх збірні пройшли по турнірній сітці ЧС якнайдалі.

Бразилія – Мексика: Неймар вперше в кар'єрі забив у плей-офф Мундіалю, перевершивши Мессі та Роналду

Якщо порівнювати підсумки чемпіонату світу безпосередньо для Роналду і Мессі, то для португальця вони вийшли трохи кращі. Якість гри у Роналду на груповому етапі була кращою, ніж у аргентинця.

Самотужки ні Мессі, ні Роналду вже не можуть обіграти суперників. Це показав матч аргентинців з хорватами, коли Модріч і Ракітіч "з'їли" Мессі, потім була гра Аргентини з Францією, і гра Португалії з Уругваєм. На Роналду і Мессі постійно "висіло" по два суперники.

Мені здається, що тренери збірних Португалії та Аргентини будуть намагатися запрошувати в збірну Мессі і Роналду до останнього. Як сказав Марадона, збірна Аргентини без Мессі є командою середнього рівня. Роналду теж визначає гру у португальців. Тому вони в збірній ще зіграють, тому що можуть допомогти командам індивідуальними якостями", – цитує Венглинського zbirna.com.