УКР РУС

Венгер: Виконали свою роботу

22 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Арсенала Арсен Венгер поділився враженнями від розгромної перемоги своїх підопічних над Вест Хемом (4:1) у 35-му турі англійської Прем'єр-ліги.

"Я був сконцентрований на здобутті перемоги. Ми намагаємось бути професіоналами й виконувати свою роботу навіть тоді, коли обставини є мінливими. Командний дух був на висоті й це стало доброю підготовкою до матчу в четвер.

Арсенал обіграв Вест Хем, Сток та Бернлі розписали нічию

Я вважаю, що ми були терплячими. Значних помилок ми не припускалися. Щоб виграти трофей треба здолати півфінальну стадію. Це була чудова підготовка – забити м'ячі Вест Хему, який впродовж останнього часу непогано виглядає. Я хочу подякувати кожному, хто виявив доброту й відгукувався про мене краще, ніж я заслуговував. Це був прекрасний період для мене, я за це вдячний", – цитує Венгера BBC Sport.

Нагадаємо, що вже в четвер відбудеться перший матч протистояння Арсенал – Атлетіко в 1/2 фіналу Ліги Європи. Європейський турнір є останньою можливістю для Венгера, який покине Арсенал влітку, здобути трофей цього сезону.