УКР РУС

Велозу побажав "Динамо" успіху в матчі "Бенфікою"

31 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Дженоа" Мігель Велозу, який 4 сезони виступав за "Динамо", поділився очікуваннями від матчу киян проти "Бенфіки".

"Буквально на день прибув до Києва, потрібно було вирішити особисті питання. В цьому місті я провів чотири прекрасних роки, про які в мене залишилися найтепліші спогади. Тут живе багато моїх друзів, завжди радий повернутися в Київ.

Для "Динамо" матч проти "Бенфіки" не буде простим. Потрібно бути готовим до сильного тиску з боку вболівальників, на "Да Луш" просто неймовірна атмосфера. Треба поменше робити помилок. Я стежу за виступами команди, бачу багато нових гравців. Для футболу це нормальне явище. Буду вболівати за "динамівців" у матчі з "Бенфікою" і бажаю команді удачі", – сказав Велозу.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів. Ребров взяв на матч 21 футболіста.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях