УКР РУС

"Великий контраст": Дешам пояснив ігнор на Євро-2020 перлини Франції зі списків цілей Реала і ПСЖ

1 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам уперше детально роз'яснив причини, що спонукали його не брати на чемпіонат Європи півзахисника Ренна Едуардо Камавінга.

18-річний талант Ренна не потрапив до заявки "триколірних" на Євро-2020 через нестабільні виступи впродовж сезону 2020/21. Керманич національної команди обґрунтував своє рішення під час спілкування з пресою.

Франція, якої не буде на Євро-2020 – вражаючий список зірок, здатних підсилити будь-яку команду

"Він пережив важкий, дуже важкий час. Звісно, на це були різні причини. Це сталося після того, що він зміг показати з нами під час дебюту, але так, подібне може трапитися... Він молодий гравець, але продемонстрований ним рівень гри в збірній не вплинув на виступи за клуб.

Якщо ви поглянете навіть на останні матчі команди U-21 у березні, то він вийшов у старті в першому поєдинку, але не потрапив до основи на два наступних. Його потенціал, його хист, його перформанс у національній команді в порівнянні з тим, що сталося далі – великий контраст.

За потенціалом він не мав би зникати з великої сцени, тому йому треба проаналізувати різні елементи, щоб зрозуміти, що зробило його виступи не такими сильними", – цитує Дешама Ouest-France.

Відзначимо, що минулий сезон став для Камавінга другим повним на професіональному рівні. У його активі 39 матчів за Ренн у всіх турнірах, у яких хавбек забив 1 м'яч і віддав 3 результативні передачі.

У вересні 2020-го Камавінга дебютував за збірну Франції, а в контрольному матчі проти України (7:1) місяць потому оформив прем'єрний гол за "триколірних". Серед претендентів на перлину Франції називають мадридський Реал, Парі Сен-Жермен та інші гранди Європи.

"Була хороша чоловіча розмова": інтерв'ю Бензема – про камбек у збірну, образи Дешама, роль Зідана та сварку з Жиру