УКР РУС

Веласко: Дружина спостерігатиме за моїм суддівством з трибун

18 травня 2011

Арбітр фіналу Ліги Європи УЄФА Карлос Веласко Карбалью сподівається, що незалежно від результату матчу гравці та вболівальники залишаться задоволеними видовищем.

Аби зосередитися на суддівській кар’єрі, Веласко півтора роки тому залишив посаду інженера в міжнародній кампанії. Перед таким важливим вечором головний арбітр розповів, як готується до цієї зустрічі, та хто його буде підтримувати під час матчу.

“Безсумнівно, це найбільш важливий матч, який мені коли-небудь доводилося обслуговувати. Щасливий, що обрали саме мене. Коли мені повідомили про призначення в понеділок по телефону, то цей день став найщасливішим у моєму житті. Я працював на матчах за Суперкубок і Кубок Іспанії, на півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА. Мені пощастило судити багато важливих зустрічей, однак цей матч не може з ними порівнятися.

На трибунах "Дублін арени" буде присутня моя дружина, а інші члени родини, в тому числі мої сини Альваро та Хав'єр, залишаться вдома в Мадриді, де зберуться біля телевізора і підтримають мене”, - розповів Веласко, який розпочав кар’єру арбітра у 16 років і займається нею вже впродовж 24 сезонів.

Стартовий свисток Веласко дасть о 21:45 за Києвом, а за тим, що відбуватиметься після цього, слідкуйте у нашій онлайн трансляції фінального протистояння Ліги Європи "ПОРТУ" - "БРАГА" тут.