УКР РУС

Вболівальниця Ювентуса №1: зваблива дівчина Роналду кардинально змінила імідж, розігравши фанатів

22 жовтня 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Наречена Кріштіану Роналду стала великою фанаткою Ювентуса. Джорджина Родрігес часто відвідує матчі туринського гранда, а днями в соцмережі поділилась своїм новим кольором волосся.

Роналду продовжує забивати за Ювентус, поки Реал гарячково шукає нового бомбардира. Саме в Турині Кріштіану першим серед усіх футболістів забив 400-й гол у топ-лігах Європи. Поки португальця звинувачують у згвалтуванні, його кохана не звертає на це уваги і додає собі фанатів з кожним днем.

У Джорджини вже є понад 7,5 млн підписників в Інстаграмі. Іспанка в цій соцмережі розіграла своїх шанувальників, опублікувавши фото у вигляді блондинки: "Я збожеволіла і перефарбувала волосся". Майже відразу після цього вона когось заспокоїла, а когось розчарувала – залишається з чорним волоссям. Цікаво, що більше лайків зібрала оновлена версія моделі (понад 1,2 мільйона).

Роналду погрожує судом телекомпанії за репортаж про його кохану

Дівчині Кріша не чужий футбол. Коли той грав за Реал, її часто можна було побачити на трибунах Сантьяго Бернабеу. Тепер вона ходить на Ювентус Стедіум і звертається до КР7 у соцмережі: "Ти завжди долаєш всі перешкоди на своєму шляху. Дякую, що даєш нам змогу насолоджуватись твоєю грою. Завжди більше і краще. Кохаю тебе, найкращий у світі".

Роналду звинуватили у згвалтуванні – подробиці, реакція та можливі наслідки для Кріштіану