УКР РУС

"Вболівали за Нідерланди": Сидорчук – про перегляд матчу суперників України на Євро-2020

18 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук розповів, як гравці провели вечір після перемоги над Македонією у матчі 2 туру Євро-2020.

"Дивилися матч Нідерландів та Австрії. Приїхали після своєї зустрічі (про матч з Північною Македонією – прим. "Футбол 24"), повечеряли, якраз встигли. Зібралися всі в одній кімнаті, але людей було не багато. Вболівали за Нідерланди, аби вони побільше забили, щоб нам трохи легше було.

Сидорчук розповів про оригінальні нововведення італійських тренерів у роботу збірної України

Матч з Австрією має вирішальне значення. Всі дивилися розклади і приблизно знають, на які команди можемо натрапити. У плей-офф вже не буде слабких команд, неважливо, з якого місця виходиш – другого або третього.

Потрібно тримати хвіст сокиркою. Щоб нам було легше, не потрібно робити з перемоги над Північною Македонією щось неймовірне, підносити її. Потрібно залишатися на землі. Мінімальне завдання ми вже виконали, але завжди хочеться забратися якомога вище. Тим більше, що ми там (у плей-офф Чемпіонату Європи – прим. "Футбол 24") жодного разу в історії не були", – сказав Сергій Сидорчук для офіційного каналу УАФ на YouTube.

Нагадаємо, в останньому турі "синьо-жовті" зустрінуться з Австрією. Зараз у команд по 3 очки, але Україна має перевагу за додатковими показниками, тому посіла другу сходинку у турнірній таблиці.

Україна – Північна Македонія: топовий Ярмоленко, героїзм Бущана – оцінки за першу перемогу на Євро-2020