УКР РУС

"Важко бачити, як мрія наближається до кінця": Ігало оголосив про свій відхід з Манчестер Юнайтед

26 січня 2021 Читать на русском

Нападник Одіон Ігало проводить останні дні у статусі гравця Манчестер Юнайтед.

"Так важко бачити, як мрія наближається до кінця. Але я славлю Бога за те, що допоміг мені здійснити цю життєву мрію – одягнути футболку Манчестер Юнайтед і представляти цей великий клуб. Це справді була честь, яку я завжди буду плекати і дякувати за неї.

Кулібалі став головною трансфеною ціллю Манчестер Юнайтед

Дякую тренеру за те, що довіряв мені, хоча це не кожен зробив би. Спасибі дивовижним товаришам по команді, я буду сумувати за вами. Хлопці, це було завжди весело, я з нетерпінням чекав тренувань з усіма вами. І я молюсь, щоб цього року ми виграли лігу та Кубок Англії. Для найкращих уболівальників у світі – я буду сумувати за вами, але чутиму ваші голоси навіть здалеку. Ми не можемо дочекатися, коли ви всі повернетесь на трибуни. Я назавжди залишуся фаном Манчестер Юнайтед. Колись червоний, назавжди червоний. Дякую Манчестер Юнайтед, і хай Бог вас благословить", – написав Ігало в Instagram.

Додамо, що Манчестер Юнайтед рік тому орендував нігерійця у Шанхай Шеньхуа. Нападник провів у футболці "червоних дияволів" 23 матчі, відзначився 5 голами та одним асистом.

7 "Золотих м'ячів" – на трансферному ринку: Барса, Реал, Баварія і Ман Сіті ризикують втратити лідерів у 2021-му