УКР РУС

Васкес: Бенатія штовхнув мене

12 квітня 2018 Читать на русском

Вінгер мадридського Реала Лукас Васкес вважає, що арбітр матчу з Ювентусом Майкл Олівер вчинив правильно, призначивши пенальті у ворота туринців.

"Чи був пенальті? Так, Кріштіану Роналду скинув мені м'яч у район одинадцятиметрової позначки, але тільки я зібрався пробити, як центрбек підбіг ззаду та штовхнув мене. Тут жодних питань.

Ювентус зробив фантастичний камбек у матчі з Реалом, але вилетів з Ліги чемпіонів завдяки пенальті на 90+7 хвилині: огляд матчу

Протести Юве є нормальним явищем, адже йшла остання хвилина матчу. Цей вечір став для нас уроком – хто розслабляється, платить за це. Ліга чемпіонів такого не пробачає. Ми знаємо, як боротися до кінця, а цей гол вивів нас у півфінал. Це найважливіше", – цитує Васкеса BeIN Sport.

Нагадаємо, що мадридський Реал завдяки реалізованому пенальті за фол Бенатія на Васкесі вийшов у півфінал Ліги чемпіонів. Раніше колишній арбітр ФІФА, іспанець Ітурральде Гонсалес заявив, що суддя не повинен був призначати сумнівний пенальті на останніх секундах гри.