УКР РУС

Васін: Як святкували перемогу над Динамо? Нічого незвичайного

17 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Чорноморця Денис Васін прокоментував перемогу над Динамо та останні події в одеському клубі.

"Динамо недооцінило Чорноморець? Ніколи не обговорюю інші команди або їх гравців. Тим більше, багатьох динамівців добре знаю. Ми просто гідно зіграли і нам більше пощастило. У Динамо були моменти зрівняти рахунок. Особливо в другому таймі. Адже Динамо – це завжди Динамо.

Як святкували перемогу? Нічого незвичайного. На наступний день було відновлення, потім нам дали вихідний і зараз готуємося до Сталі.

Чи була паніка, коли команда багато програвала? Паніки не було, просто після 0:5 від Зорі було якесь спустошення. Ну і, звичайно, дуже прикра поразка була вдома від Вереса, коли ми цього не заслуговували. Я довго не міг зрозуміти причин тих поразок.

Зміни в тренерському штабі? Зрозуміло, що ситуація неприємна, коли хтось змінюється з тренерського складу. Тим більше, Олександр Грановський пішов вже після того, як ми вперше виграли (з Зіркою), а потім нічиї з Шахтарем і Карпатами вирвали. Все було непогано, футболісти вже звикли до нового поєднанню тренерів. Але, що поробиш, життя не закінчується, а треба виходити і грати.

Як зіграємося з легіонерами? Дулуб знає англійську, я досконало володію кількома англійськими словами (сміється). А хлопці-легіонери також кілька слів по-російськи розуміють. Найпотрібніших, ну ви ж розумієте, про що я", – сказав Васін в інтерв'ю Sport Arena.

Дулуб – найкращий тренер 12 туру УПЛ

Нагадаємо, Чорноморець в 12-му турі УПЛ виграв у Динамо з рахунком 2:1.