УКР РУС

Ващук: Висловлювання Кварцяного негативно позначаються на атмосфері в команді

12 квітня 2011

Про непрості стосунки із Кварцяним та проблеми ігрового плану "Волині" Владислав Ващук розповів ексклюзивно в інтерв’ю сайту "Футбол 24".

- Владислав, після гри із "Севастополем" уже розмовляли із Віталієм Кварцяним?

- Так, в нас була розмова. Це внутрішнє питання команди, тому особливо поширюватися про це не хотілося б. Можу сказати, що лейтмотивом цієї розмови була потреба зібратися, відповідальніше ставитися до усіх ігрових моментів та переглянути своє ставлення до футболу.

- Про розмову із Віталієм Кварцяним я спитав через його заяви на останній післяматчевій прес-конференції. Віталій Володимирович дозволив собі чимало неприємних висловлювань про своїх футболістів. Він також заявив, що ви більше взагалі не будете виходити на поле у футболці "Волині"…

- Наразі я гравець "Волині"…

- Владислав, ви грали на найвищому рівні, а тепер вислуховуєте ось такі "компліменти". Вас це не ображає?

- Ми про це також говорили, про висловлювання Кварцяного. Це негативно позначається на атмосфері в команді, грі в футбол. Але, якщо чесно, я б не хотів детальніше про це говорити.

- Тоді, хоч поясніть, що не так у гравців "Волині" із ставленням до футболу?

- Переглянути ставлення до футболу потрібно деяким гравцям "Волині", які втрачають концентрацію. Вони багато говорять, але мало роблять. Й, чомусь, перестають грати в футбол на полі. З чим це пов’язано, я не знаю. Ось ми і зібралися та поговорили про це.

Повністю інтерв'ю Ващука читайте у нашому розділі "Ексклюзив".