УКР РУС

Ващук виділив найважливіший поєдинок для збірної України на Євро-2020 – матчем з Нідерландами також не можна нехтувати

13 червня 2021 Читать на русском

Екс-захисник збірної України Владислав Ващук не вважає поєдинок проти нідерландців ключовим для "синьо-жовтих" у групі.

"Звичайно, я вірю у збірну України. Буду вболівати за "синьо-жовтих", а також переживати за них. Цікаво буде спостерігати за роботою, яку провів тренерський штаб Андрія Шевченка. Хочу побажати нашій збірній лише перемоги.

Гецко: Збірна України нічим не поступається Нідерландам

Перша гра буде визначальною, але найважливішим стане другий матч, як не дивно. Зрозуміло, що у першому поєдинку будуть ще нерви. Але для футболістів найголовніше – бути на футбольному полі самими собою і зробити все те найкраще, що від них залежить. Не потрібно звертати увагу на якісь розмови і все інше з інформпростору, менше читати. І, найголовніше, потрібно показати гру.

Чи можливо зіграти внічию? Я думаю, цей чемпіонат Європи буде непередбачуваний. Дуже багато факторів впливає на матчі. Це і тести на коронавірус, які ніхто не може передбачити. Команди розраховують на одне, а виходить інше. Тим і цікавий футбол. Якщо суперник сильніший, не факт, що він може перемогти.

Сьогодні рівень футболістів, а особливого тренерського штабу дуже високий. Буде цікаво поспостерігати за тим, як взаємодіє тренерський штаб з гравцями, як футболісти довіряють тренерському штабу, як вони дотримуються тактики і стратегії", – сказав Ващук у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, збірна України стартує на Євро-2020 вже сьогодні, 13 червня, матчем з Нідерландами. Початок зустрічі о 22:00.

Нідерланди – Україна: анонс матчу Євро-2020