УКР РУС

Варела відпрацьовує за Роналду і рятує честь країни. Данія - Португалія - 2:3. ВІДЕО

13 червня 2012 Читать на русском

Ситуація у групі B була проста. Португальці не набрали жодного пункту, а данці зібрали усі три до скандинавської кишені. Сьогодні на "Львів Арені" збірна Данії могла вийти у плей-офф.

Натомість втратила заслужене очко на останніх хвилинах. Знову, як і в матчі проти Німеччини, відзначився суперсаб Сільвестр Варела. А починалось все для "Португал" дуже навіть добре. Пепе, який влучив у штангу з німцями, цього разу влучив точно в ціль. Поштіга додав ще один голасо. Та ось за 4 хвилини до кінця першого тайму грянув грім серед ясного неба. Це Ніклас Бендтнер забив свій перший м'яч.

Португальці перелякано відійшли до своїх воріт, а Кріштіану Роналду продовжував розчаровувати на цій європершості. Загалом на турнірі він втратив зо 7 стовідсоткових моментів, та й загалом діє надто егоїстично і самозакохано. Підопічні Паулу Бенту були за крок до чергового фіаско, яким би стала нічия у сьогоднішній грі. Але на порятунок піренейської гідності вискочив Сильвестр Варела. Він і в першому матчі вдало вийшов на заміну, після чого посипались моменти на ворота німецької дружини. А цього разу Варелі знадобилось якихось 3 хвилини, щоб реалізувати єдиний шанс. 2:3 - перемога за Португалією, яка набирає стільки ж пунктів, що і Данія.

Цікаво, що Данія і Португалія торували шлях на ЄВРО-2012 в одній відбірковій групі. На "Драгао" перемогли господарі – 3:1, данці взяли реванш на "Паркені" - 2:1, і таки фінішували на першій сходинці, скерувавши піренейців у стикові матчі, де ними були розбиті боснійці. Загалом баланс протистояння суперників такий: 13 матчів, 3 перемоги Данії, 2 нічиї та 8 звитяг Португалії.

Пропонуємо Вам ознайомитись з анонсом гри збірних Португалії та Данії.

На сайті "Футбол24" відбувалась пряма онлайн-трансляція гри Португалія-Данія.

Данія - Португалія - 2:3 (1:2)

Голи: Бендтнер, 41, 80 - Пепе, 24, Поштіга, 36, Варела, 87

Відеоогляд Португалія - Данія

Пепе, гол

Поштіга, гол