УКР РУС

Вільяреал здобув вольову перемогу над Райо Вальєкано: 28-й тур Ла Ліги, матчі неділі

17 березня 2019 Читать на русском

В рамках 28-го туру іспанської Прімери Вальядолід драматично здолав Ейбар (1:2), Севілья мінімально переграла Еспаньйол, Вільяреал обіграв Райо Вальєкано, Валенсія та Хетафе розійшлись миром.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 28-й тур

Ейбар – Вальядолід – 1:2

Голи: Орельяна, 54 – Верде, 90+1 (пен), Гвардіола, 90+4

Еспаньйол – Севілья – 0:1

Гол: Бен-Єддер, 53, (пен)

Вилучення: Дардер, 90+4 (за межами поля) – Соріано, 90+4 (за межами поля)

Валенсія – Хетафе – 0:0

Вільяреал – Райо Вальєкано – 3:1

Голи: Екамбі, 50, 52, Морено, 88 – Суарес, 20

Старт недільній програмі 28-го туру іспанського чемпіонату дав поєдинок між Ейбаром та Вальядолідом. Господарі з перших хвилин захопили ініціативу, але відкрити рахунок змогли лише по перерві. На 54-й хвилині Фабіо Орельяна отримав передачу від Серхі Енріча та з меж штрафного майданчика пробив голкіпера суперника – 1:0. У другій половині другого тайму Вальядолід підвищив темп, але відігратися вдалося аж у компенсований час завдяки пенальті, який привіз Дмітровіч та реалізував Даніель Верде. Здавалося, що це кінець, але на 90+4 хвилині Серхі Гвардіола вирвався віч-на-віч та забив переможний м'яч Вальядоліда – 1:2!

Таким чином, Ейбар з 36 заліковими балами залишився на одинадцятій позиції. Вальядолід, набравши 29 очок, йде на шістнадцятій, збільшивши відрив від зони вильоту до чотирьох пунктів.

Севілья мінімально обіграла Еспаньйол. Андалусійці після провалу в Лізі Європи звільнила Мачіна і команду до кінця сезону очолив Каппарос. І Севілья непогано провела перший тайм, Банега і Бен-Єддер могли відзначитись голами. А от по перерві Віссам відкрив рахунок в матчі, реалізувавши пенальті. Після цього Еспаньйол поступово вирівняв гру, проте забити не вдалось і Севілья втримала перемогу. По завершенні матчу Соріано та Дардер почали з'ясовувати стосунки і арбітр показав обом гравцям другі жовті картки через неспортивну поведінку.

Завдяки цій перемозі Севілья набрала 43 очки та розташувалась на 6 позиції, Еспаньйол з 34 пунктами залишився на 13 місці.

Валенсія та Хетафе не змогли виявити сильнішого. Команди дуже мало атакували і так і не змогли відзначитись забитими голами.

Валенсія набрала 40 пунктів та піднялась на 7 місце, Хетафе з 46 очками залишився четвертим.

Вільяреал здобув вольову перемогу над Райо Вальєкано. Маріо Суарес в першому таймі вивів мадридців вперед, однак в другому таймі Екамбі оформив швидкий дубль, а Морено поставив крапку в матчі.

Завдяки цій перемозі Вільяреал набрав 29 очок та відірвався від зони вильоту, Райо Вальєкано залишається передостаннім.