УКР РУС

Бетіс вирвав перемогу у Леганеса, Вальядолід без Луніна поступився Леванте: 3-й тур Ла Ліги, матчі суботи

31 серпня 2019 Читать на русском

У суботу, в рамках 3-го туру іспанської Прімери, відбулось чотири поєдинки. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/20, 3-й тур

Леванте – Вальядолід – 2:0

Голи: Леон, 83, Моралес, 94

Хетафе – Алавес – 1:1

Голи: Моліна, 24 – Хочелу, 31

Бетіс – Леганес – 2:1

Голи: Морон, 54, Фекір, 61 – Брейтвейт, 51

Осасуна розписала бойову нічию з Барселоною та обійшла каталонців у турнірній таблиці Ла Ліги

В черговому матчі Ла Ліги Леванте приймало Вальядолід. Вже на 17-й хвилині господарі здобули право на пенальті. Однак помічник арбітра не був впевнений у правильності прийняття рішення і суддя матчу скористався допомогою системи VAR. Після перегляду відеоповтору рефері відмінив своє першопочаткове рішення.

Доволі рівна гра увінчалась голом на 83-й хвилині — Серхіо Леон опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м'яч у штрафному майданчику та безжально відправив його низом під ліву стійку воріт Жорді Масіпа. А на четвертій доданій хвилині крапку у матчі поставив Хосе Луїс Моралес влучно пробивши під поперечину. Наш Андрій Лунін весь матч провів у запасі.

У поєдинку Хетафе та Алавеса всі голи були забиті у першому таймі: на 24-й хвилині Хорхе Моліна вивів господарів вперед, однак згодом Хоселу забив у відповідь та встановив остаточний рахунок.

В останньому матчі суботи зустрічались аутсайдери чемпіонату – Бетіс та Леганес. Перший тайм пройшов фактично без моментів, лише на 43-й хвилині Хоакін зі штрафного поцілив у штангу, а на третій доданій Емерсон головою спрямував м'яч у поперечину. Друга половина зустрічі розпочалась голом: Мартін Брейтвейт вдало зігравши на добиванні вивів Леганес вперед. Буквально одразу Лорен відправив м'яч у праву дев'ятку і зрівняв рахунок, а згодом забив Набіль Фекір здобувши для "зелено-білих" вольову перемогу.

ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ