УКР РУС

Вальверде: Деулофеу дуже старається

30 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Барселони Ернесто Вальверде прокоментував перемогу над Мурсією і відзначив півзахисника Жерара Деулофеу.

Головний тренер Барселони Ернесто Вальверде після перемоги його команди над Мурсією (5:0) став на захист лівого півзахисника Жерара Деулофеу, який неодноразово отримував порцію критики від вболівальників та ЗМІ. Керманич відмітив, що гравець дуже старається і тяжко працює. Загалом, Вальверде залишився задоволений грою своїх підопічних у кубковому матчі.

"Ми старались грати з хорошим темпом, динамізмом і залишили приємний смак від цієї гри. Ми нав'язали свій темп зі стартових хвилин, суперник не мав великої кількості нагод, тому ми домінували на полі. Оріоль Бускетс і Костас? Вони добре відпрацювали. Щодо Давіда, я планував його задіяти, оскільки Піке просив мене його виставити лише на 50 хвилин. Щодо Оріоля – він гравець, який, на мою думку, здатен нам допомогти. Він досі дуже молодий, але він добре впорався зі своїм завданням", – цитує Вальверде football-espana.net.

"Деулофеу? Він старався з самого початку. Це видно аж до самого кінця. Він відчував тривогу, адже хотів забити або додати свою лепту загальній грі".

Грізманн поставив ультиматум Барселоні, – Don Balon