УКР РУС

Реал Сосьєдад перестріляв Жирону у матчі з 8 голами, Сельта завдяки шедевру сенсаційно здолала Бетіс

2 жовтня 2022 Читать на русском

Відбулися чергові матчі 7-го туру Ла Ліги. Результати поєдинків неділі – в цій новині на "Футбол 24".

Ла Ліга, 7 тур

Еспаньйол – Валенсія – 2:2

Голи: Хоселу, 56, Дардер, 83 – Пауліста, 54, Кюмерт, 90+6

Вилучення: Брейтвейт, 90+2 – Маркос Андре, 86

Сельта – Бетіс – 1:0

Гол: Вейга, 10

Жирона – Реал Сосьєдад – 3:5

Голи: Рікельме, 23, Мартінес, 27, Кастельянос, 48 – Сьорлот, 8, 42, Мендес, 66, Субіменді, 71, Кубо, 85

Атлетіко переміг Севілью – Лопетегі під загрозою звільнення, історичне досягнення Коке

Підопічні Дженнаро Гаттузо вперше у нинішньому сезоні зіграли внічию. Відкривши рахунок, "кажани" дуже швидко пропустили у відповідь. Наприкінці матчу Дардер, здавалося, навіть вирвав для Еспаньйола перемогу. Однак 10 доданих хвилин залишали Валенсії непогані шанси. Зрештою, у компенсований час Кюмерт просто підставив ногу під м'яч, який за недосяжною для голкіпера траєкторією опустився у дев'ятку. Цілком закономірна нічия у матчі з шаленим другим таймом.

Бетіс втратив шанс закріпитися у топ-4, несподівано поступившись Сельті. Все вирішив розкішний гол Вейги вже на 10-й хвилині матчу. Розкішний удар метрів із 30-ти не залишив шансів голкіперу. Згодом "вердібланкос" ще й у меншості залишилися через вилучення Луїса Феліпе. Далі господарі майстерно "засушили" гру й втримали перемогу.

У ще одному матчі Жирона і Реал Сосьєдад влаштували справжню перестрілку. Гості вийшли вперед вже на старті поєдинку, однак до середини тайму господарі зуміли відігратись і вийти вперед. Незадовго до перерви Сьорлот оформив дубль і після відпочинку довелось розпочинати все з початку. Кастельянос майже одразу вивів жирондинців вперед, проте Мендес знову відновив статус-кво (не без участі системи VAR). За трохи Субіменді забив четвертий гол Сосьєдада, а за 5 хвилин до завершення основного часу Кубо поставив масну крапку у матчі. Непроста перемога дозволила підопічним Іманоля Альгуасіля піднятись на шосту сходинку турнірної таблиці.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ