УКР РУС

Валенсія вдома перемогла Алавес

17 березня 2018 Читать на русском

"Кажани" на Местальї розібрались з Алавесом та повернули собі третю сходинку в турнірній таблиці.

Валенсія продовжує з Реалом перегони за третє місце, і щоб його повернути назад хоча б ненадовго, "кажанам" треба було перемагати скромний Алавес.

Господарі не відкладали справу у довгий ящик, відразу прийнявшись за розправу над суперником. Героєм цього процесу став Сімоне Дзадза, який на 19-й хвилині асистував Родріго, а на 33-й забив сам, прийнявши передачу від Дані Парехо та другим дотиком пробивши точно у кут.

Після 2:0 у першому таймі Алавес мало на що міг сподіватися. Тим не менш, команда не розклеїлася і спробувала повернутися у гру, несподівано забивши на 49-й хвилині. Здавалося, інтрига відродилась, але вже через п'ять хвилин Лагуардія оформив автогол у ворота Алавеса 3:1! Після цього Валенсія вже не розслаблялася, спокійно довівши матч до перемоги.

Таким чином, Валенсія набрала 59 очок та піднялася на третю сходинку, випереджаючи мадридський Реал на два очки. Алавес залишається на 16 позиції з 31 очком, особливо не переживаючи за турнірне становище від зони вильоту клуб відділяють 10 очок.

Чемпіонат Іспанії, 29 тур

Валенсія Алавес 3:1

Голи: Родріго, 19, Дзадза, 33, Лагуардія, 54 (автогол) Собріно, 49