УКР РУС

Валенсія потерпає від коронавірусу – у клубі оприлюднили шокуючу статистику інфікованих

16 березня 2020 Читать на русском

Небезпечна недуга продовжує свою чорну справу.

Іспанська Валенсія на своєму сайті повідомила, що незважаючи на суворі заходи, які клуб прийняв після проведення матчу Ліги чемпіонів у Мілані 19 лютого, їм не вдалось зупинити поширення хвороби у клубі.

Барселона пропонує перенести Євро-2020 і Копа Амеріка

До слова, напередодні у клубі офіційно підтвердили виявлення COVID-19 у 5-х гравців та тренерів першої команди. Прізвища хворих не оприлюднювали, проте точно відомо, що серед них був захисник Есек'єль Гарай, який сам оголосив про те, що інфікований коронавірусом, а також Ельякім Мангала та Хосе Гайя.

Тепер у Валенсії заявили про нові позитивні випадки коронавірусу. Вони протікають безсимптомно, заражені перебувають у своїх будинках, проводячи заходи медичного спостереження та ізоляції. Загалом, за останніми результатами число інфікованих у клубі досягло 35%.

До слова, Іспанія посідає четверте місце у світі та друге в Європі за кількістю діагностованих випадків коронавірусу. Станом на 16 березня у країні інфіковано 9407 людей. Зафіксовано 342 летальних випадки, ще 530 осіб повністю одужали.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині