УКР РУС

Валенсія поступилась Райо Вальєкано, зазнавши 3 поразки в сезоні – від розгрому "кажанів" врятував кіпер збірної Грузії

10 вересня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу у 5-му турі чемпіонату Іспанії відбулось декілька матчів. Звіт про один з них читайте на "Футбол 24".

У першому матчі дня Райо Вальєкано приймав Валенсію. Господарі вийшли вперед вже на самому початку – Трехо закрутив у штрафний майданчик зі стандарту і Паласон в дотик переправив сферу у сітку.

Жирона на останніх хвилинах вирвала перемогу над Вальядолідом

За трохи автор асисту міг подвоювати перевагу господарів: грузинський кіпер помилився і власноруч викотив на ногу Трехо – той пробивав впритул, але Мамардашвілі реабілітувався і встиг у падінні зачепити м'яч рукою. Захисники підчистили і вибили круглого у поле. Райо продовжив тиснути і повністю переграв свого опонента у першому таймі, завдавши 4 удари у площину проти 0 у "кажанів".

По перерві "бджоли" збільшили свою перевагу – після подачі з кутового Ніко зрізав м'яч у власні ворота. Господарі кинулись добивати підопічних Гаттузо і лише самовіддана гра Мамардашвілі рятувала команду від розгрому. Гостям таки вдалось забити гол престижу – на четвертій доданій до матчу хвилині Діакабі головою замкнув подачу зі штрафного. Як наслідок, третя поразка Валенсії, яка опустила її на 12-ту сходинку, Райо – десятий.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ