УКР РУС

"Валенсія" - "Реал". ОНЛАЙН

19 листопада 2011 Читать на русском

У центральному матчі Прімери цього разу зіграє мадридський "Реал", якого в гості на "Местальї" чекатиме сповнена надій "Валенсія".

Роберто Сольдадо впевнений, що його "Валенсії" до снаги зупинити бронепоїзд під назвою "Реал" і стерти сліди квітневої ганьби, коли Мадрид не найсильнішим складом переміг тут 3:6. Але для цього «кажанам» варто забути про неповноцінність, яку вони відчували тоді, та провести "ідеальний матч".

Унаї Емері розповів, що йому потрібні 11 впевнених у своїх силах і сповнених віри в команду бійців. Якщо хтось сумнівається у перемозі, хай краще скаже це до матчу, і його замінить хтось інший. Непоганий спосіб зарядити своїх хлопців.

Помічник Моурінью Айтор Каранка заявив, що на полі сьогодні не варто очікувати Коентрау та Кака, натомість відновився Марсело. У старті має вийти Гонсало Ігуаїн, який поклав у згаданій грі 3 м’ячі. Сам Жозе вкотре нагадав підопічним, що вони ще нічого не досягнули, нехай не вважають себе царями світу і не розслабляються ні на йоту.

Мадридська команда має змогу встановити рекорд – 5 матчів підряд без пропущених м’ячів на виїзді, якщо Касільясу вдасться сьогодні зберегти ворота на замку. Найвищий результат на цей момент вдавався "вершковим" 7 разів в історії.

Тож чи вдасться "Реалу" перевершити попереднє досягнення, чи, може, "Валенсія" скоротить до мінімуму відставання у 4 очки до лідера Прімери, починаючи з 22.55, оперативно дізнавайтесь на нашому сайті завдяки розширеній ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ.