УКР РУС

Валенсія – Барселона: чому під час матчу всі тролили Ліверпуль

9 лютого 2018 Читать на русском

Барселона в матчі-відповіді півфіналу Кубка Іспанії впевнено перемогла Валенсію. Проте в цей вечір більше обговорювали не тріумф Барселони, а Ліверпуль та його фанатів.

На 49-й хвилині зустрічі каталонці відкрили рахунок. Дебютним голом у футболці "блаугранас" відзначився новачок клубу Філіппе Коутінью. Відзначимо, що свій перший гол в Барселоні бразилець забив після асисту Луїса Суареса. Таким чином, у гольовій комбінації взяли участь два гравці, які раніше виступали за Ліверпуль. Нагадаємо, що Суарес перейшов у Барселону з табору "мерсисайдців" у 2014 році, а Коутінью – 6 січня 2018 року.

"Він – кращий від Мессі та Роналду". Як Мохамед Салах шматує суперників Ліверпуля, приваблює Реал і рятує Єгипет від голодної смерті

До слова, зірковий уругваєць взяв участь також і в другому голі, віддавши результативну передачу на Ракітіча.

Ці події відразу ж спровокували бурхливе обговорення користувачів інтернету в соцмережах. Футбольні шанувальники та розважальні спільноти розпочали масовий тролінг вболівальників Ліверпуля, які з "болем у серці" спостерігають, як їхні колишні кумири стають невід’ємною частиною Барселони.

Реакція соцмереж

Коли вболівальники Ліверпуля бачать, як Суарес допомагає Коутінью забити перший гол за Барселону

Просто спостерігаєм, як Суарес асистує Коутінью

Вболівальники Ліверпуля після асисту Суареса та першого гола Коутінью за Барселону

Коли Суарес допоміг Коутінью забити перший гол за Барселону

Суарес допоміг Коутінью забити перший гол у Ліверпулі, тепер він асистував бразильцю під час дебютного гола за Барселону

Барселона знову перемогла Валенсію та вийшла у фінал Кубка Іспанії