УКР РУС

Вакулко: Не перейшов у Зеніт, бо міг би втратити своє місце у збірній Україні

15 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України та Дніпра Юрій Вакулко пояснив, чому не перейшов у Зеніт.

"Як опинився у Дніпрі? На той час (2014 рік, – прим.) у мене були пропозиції від Динамо, Шахтаря та Зеніта, але я вибрав Дніпро. Там грав мій друг і йому в Дніпрі все подобалося. До цього я два рази був у Дніпрі на перегляді, але щось не виходило. Але на цей раз після двотижневого перегляду підписав контракт, а ще через два тижні Дмитро Михайленко забрав мене в дубль.

Вакулко: Після гри з Францією до мене підходили представники Борусії Дортмунд

Чому відмовився від переїзду в Росію? У ситуації, що склалася, я не міг перейти у цю команду, оскільки міг би втратити своє місце у збірній, а цього б не хотілося.

Влітку я не приховував того, що хотів піти, але у мене ще було півроку за контрактом. Не хотів грати в Україні. У той момент мені хотілося спробувати себе за кордоном, тим більше, що були пропозиції. Дніпро мене не відпустив, новий контракт не запропонував, а на початку сезону заборонив грати з незрозумілих мені причин. Я думаю, що якщо тоді Дніпро не запропонував контракт, то і зараз його не запропонує. Швидше за все, буду переходити в інший клуб. Зараз про це я не думаю і всі мої думки про Другу лігу і про збірну.

Вакулко: Дніпро хотів отримати за мене 600 тисяч євро

Динамо або Шахтар? У пріоритеті у мене зараз спробувати свої сили в європейському чемпіонаті. Який чемпіонат підійшов би мені більше? Думаю, чемпіонат Німеччини. Найзаповітніша мрія? Мрію грати в Англії за Ліверпуль", – цитує Вакулка Sport.ua.

Дніпро спростував інформацію про зняття 24-х очок