УКР РУС

Вачіберадзе: Прийшов виклик зі збірної Грузії, але я вирішив грати за Україну

1 квітня 2016 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе прокоментував останній збір "синьо-жовтих", де відзначився красивим голом, і поділився думками про гру в севільському "Бетісі".

- Як було грати проти нечужої для тебе збірної Грузії, та ще й забити їй вирішальний м'яч?

- Для мене було не просто. Тим більше, що в мій клуб "Бетіс" прийшло запрошення на цю гру і з грузинської Федерації. Я відповів, що буду грати за Україну.

- На чому акцентував Олександр Головко під час березневого збору "молодіжки"?

- Головко був моїм тренером у збірних до 17 і до 19 років. Тому я звик до всіх його вимог і розумію, що хоче бачити від мене тренер. Він чітко пояснив, чого він чекає від нас, і як ми будемо грати.

- Яка атмосфера в команді після історії із Зінченком?

- Саша - хороший футболіст. Щодо його виклику або невиклику не я вирішую і думаю, що це питання я не маю права коментувати.

- Останнім часом ти все частіше граєш в основному складі другої команди "Бетіса". Адаптувався?

- В Іспанії у мене все добре, процес адаптації проходить успішно. Я виконую ті завдання, які переді мною були поставлені. Рівень футболу там високий і працювати цікаво. У мене хороші стосунки з тренером першої команди Хуаном Меріно і з усіма працівниками клубу, як і з футболістами. "Бетіс" взагалі відрізняється тим, що в клубі сімейна атмосфера, і це приємно.

Вачіберадзе ефектним голом врятував Україну U-21 у надрезультативному матчі з Грузією. Відео