УКР РУС

Неймар удостоївся 3-метрової скульптури у Парижі

16 жовтня 2019 Читать на русском

Футбольні успіхи Неймара надихнули бразильського скульптора на створення витвору мистецтва, яке кожен охочий зможе побачити протягом місяця у Парижі.

У столиці Франції, в самому центрі Парижа, з'явилася оригінальна триметрова скульптура із зображенням обличчя нападника збірної Бразилії та французького ПСЖ Неймара. Автором витвору мистецтва став бразильський митець Маркос Маріно, а сама скульптура стане одним з екземплярів на виставці скульптур під відкритим небом.

Неймар встановив приголомшливий рекорд у складі збірної Бразилії

"Подивіться на цю скульптуру Неймара-молодшого, створену бразильським художником Маркосом Маріно. Її висота майже три метри, і вона буде експонуватися протягом місяця на авеню Георга V, одній з найважливіших вулиць Парижа!", – повідомляється в офіційному Твіттері Неймара.

Нагадаємо, Неймар продовжує заліковувати травму, якої зазнав під час спарингу проти Нігерії (1:1). Обстеження виявило у форварда розтягнення лівого підколінного сухожилля. Очікується, що скандальний нападник відновиться перед матчем групового етапу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала, який запланований на 26 листопада.

До переходу у ПСЖ за 222 млн євро Неймар захищав кольори каталонської Барселони.

"Мені хотілось все покинути, на щастя, діти нічого не бачили": Мессі про намір піти з Барси та план Флорентіно Переса