УКР РУС

В Дортмунді на гравців вплинуло повернення Клоппа, на "Енфілді" нам буде легше, - Тухель

14 квітня 2016 Читать на русском

Томас Тухель, який змінив Юргена Клоппа на посаді головного тренера "Борусії" припустив, що могло вплинути на результат першої зустрічі команд в Дортмунді.

Наставник дортмундської "Борусії" Томас Тухель поділився своїми очікуваннями від матчу-відповіді, який сьогодні відбудеться в Ліверпулі.

"Ми відчуваємо, що знаходимося під тиском, але це позитивний тиск. Я відчуваю це зараз. Сьогоднішній матч відрізнятиметься від попередніх раундів, і навіть від першого матчу. В Дортмунді мала місце особлива ситуація з Юргеном, який повернувся в клуб, де провів такий вдалий час, де так багато гравців були з ним. Ви не можете заперечувати їх емоційної складової. У другій грі ми будемо розкутішими. З цієї точки зору для нас буде дещо легше грати на "Енфілді", і ми знаємо, чого ми повинні досягти".

"Борусія" Д провела божевільне тренування на стадіоні аматорського клубу перед матчем з "Ліверпулем"

"Ми повинні забивати, і ми готові ризикувати для цього. Ми не хочемо бачити кордонів, натомість, прагнемо реалізувати наш потенціал. Я пишаюся тим, що я тренер у цій ситуації. Якщо це тиск, то я люблю його", - сказав Тухель.

Нагадаємо, що сьогодні о 22:05 в Ліверпулі на стадіоні "Енфілд" відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ліверпулем" і дортмундською "Борусією". Перший поєдинок в Німеччині закінчився з рахунком 1:1.

До вашої уваги також анонс даного матчу.

Футбол в брендах. Меблі для Ібрагімовіча і Юрген Клопп у вигляді лікеру