УКР РУС

У божевільному матчі "Вердер" Скрипника декласував "Штутгарт" Кравця

2 травня 2016 Читать на русском

В рамках 32-го туру німецької Бундесліги бременський "Вердер" впевнено переграв "Штутгарт" (6:2).

Для Бундесліги є доволі дивним проведення матчу в понеділок. Ще одним цікавим фактом є те, що матч став 100-м між цими командами. Особливим його зробили і футболісти, безпосередньо на полі. "Вердер" приймав вдома "Штутгарт" і начебто нічого не віщувало для гостей біди.

Відкрив рахунок у матчі саме гравець "Вердера" Бартельс, після відмінного пасу Пісарро на 10-й хвилині. Через 16 хвилин "Штутгарту" вдалося відновити рівновагу зусиллями Дідаві. Але тиск "Вердера" зробив свою справу і на 33-й хвилині гравець "Штутгарта" Федеріко Барба, після навісу з флангу, відправив м'яча у власні ворота. Завдяки голу Оштуналі на 42-й хвилині, "Вердер" зміг піти на перерву за рахунку 3:1.

Другий тайм став справжнім бенефісом гравців "Вердера". Хоча спочатку забив саме "Штутгарт" - Барба реабілітувався за свій автогол в першому таймі і відзначився на 53-й хвилині, скоротивши відставання - 3:2. Після цього забивали лише гравці "Вердера" - голи на 64, 80 і 86-й хвилинах принесли Віктору Скрипнику і його команді розгромну перемогу над командою Артема Кравця. До речі, Артем також взяв участь у матчі, вийшовши на заміну на 81-й хвилині, але не зміг допомогти "Штутгарту" уникнути ганебної поразки.

Перемога дозволила "Вердеру" піднятися на 15 місце в таблиці. Натомість "Штутгарт" опустився на одну сходинку вниз і посів наразі 17 місце.

Чемпіонат Німеччини, 32 тур

"Вердер" – "Штутгарт" 6:2

Голи: Бартельс, 10, Барба (автогол), 33, Оштуналі, 42, Пісарро, 64, Бартельс, 80, Уджа, 86 – Дідаві, 26, Барба, 53.

"Буду тільки радий, якщо українець гратиме у "Вердері". Віктор Скрипник – про життя в Німеччині, посаду у збірній України і сина-біохіміка