УКР РУС

Ужгород вистояв. "Говерла" - "Дніпро" - 0:0

30 травня 2015 Читать на русском

В заключному матчі 24 розіграшу Чемпіонату України "Говерла" зуміла вистояти проти дніпропетровського "Дніпра".

У дніпрян ще залишалися непогані шанси здобути срібло, однак для цього потрібна була не лише перемога в цьому матчі, а ще й невдача "Шахтаря" в паралельному матчі проти "Карпат". Однак дві нічиї, тож мрії про другу сходинку розбиваються.

"Дніпряни" вирішили здобути перемогу малою кров'ю. Це навіть видно з того, що Мирон Маркевич випустив експериментальний склад. Зокрема в основі фіналіста Ліги Європи з'явилися Блізніченко, Бохашвілі, Васильєв і Влад. Ці і зіграло з дніпрянами злий жарт, оскільки у першому таймі спостерігалась досить бліда гра.

У другому ж таймі, коли в паралельному поєдинку львів'яни зрівняли рахунок, коуч "Дніпра" випустив важку артилерію - на полі з'явилися Ротань і Коноплянка. І одразу ж дніпряни почали діяти більш активно. Однак в останній момент або бракувало техніки, або захисники закарпатського клубу діяли на "12". Також можна відзначити Максима Коваля, котрий двічі продемонстрував свою майстерність в епізодах із Селезньовим і Баланюком. А буквально перед фінальним свистком він неймовірним чином відбив суперудар через себе у виконанні Федорчука.

Отже, маємо бойовиту нічию, а дніпрянам просто треба подякувати за сезон.

"Говерла" - "Дніпро" - 0:0