УКР РУС

УЄФА відреагував на вимоги забрати у Росії фінал Ліги чемпіонів

22 лютого 2022 Читать на русском

Наслідки агресії Росії на сході України можуть вийти за межі військової сфери.

Напередодні керівництво Росії визнало терористичні формування в Донецькій та Луганській областях, а також нарощує свою присутність вже не просто біля кордонів України, а й безпосередньо на тимчасово окупованих територіях.

Польща хоче перенести з Росії матч відбору до ЧС-2022 через вторгнення Путіна на Донбас – звучать ідеї про бойкот

Таким чином росіяни зазнають ще більших санкцій. Вони можуть бути не лише політичними та економічними, а й зачепити спортивну сферу. Зокрема, західна преса обговорює можливість забрати у Росії право проводити фінал Ліги чемпіонів 2022 року.

Поки організатори турніру не розглядають такий варіант. "УЄФА постійно та уважно стежить за ситуацією. Наразі немає планів міняти місце проведення фіналу", – наводить відповідь прес-служби союзу MailOnline.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів 2022 року повинен відбутися 22 травня у російському Санкт-Петербурзі на домашньому стадіоні Зеніта Газпром Арені.