УКР РУС

УЄФА розробив попередній план догравання ЛЧ та ЛЄ – відома базова дата матчу Шахтаря, важкий графік

19 квітня 2020 Читать на русском

Очікується, що Ліга чемпіонів та Ліга Європи 2019/20 будуть завершені у серпні – після того, як завершаться національні чемпіонати.

Всі поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Європи заплановано зіграти аж у серпні. Орієнтовно 7-8 числа будуть проведені матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЧ: Барселона – Наполі, Манчестер Сіті – Реал, Баварія – Челсі та Ювентус – Ліон. Перші чвертьфінали пройдуть 11-12 серпня, а матчі-відповіді – 14-15, повідомляє Sky Sport Italia.

Вже за кілька днів планують провести і півфінали найпрестижнішого клубного турніру Європи – 18-19 та 21-22 серпня. Як повідомлялося раніше, фінал буде зіграний 29 серпня у Стамбулі, а новий сезон Ліги чемпіонів стартує у другій половині жовтня.

Ліга чемпіонів 2020/21: відома попередня дата старту нового сезону

Ліга Європи відновиться дещо раніше, позаяк не всі команди зіграли перші поєдинки 1/8 фіналу. Як очікується, змагання у другому за рангом єврокубку поновляться 2 або 3 серпня. А от 6 серпня планується проведення матчів-відповідей 1/8 фіналу – саме тоді Шахтар повинен прийняти Вольфсбург (перший матч на виїзді "гірники" виграли з рахунком 2:1). 10 та 13 серпня визначено як дати 1/4 фіналу, а 17 та 20 числа – 1/2 фіналу. Фінал пройде у Гданську 27 серпня.

Очікується, що ці зміни будуть затверджені на спеціальній конференції УЄФА, яка запланована на 23 квітня. Нагадаємо, через пандемію коронавірусу УЄФА вимушений був призупинити проведення єврокубкового сезону. Так само зупинені всі чемпіонати Європи (за винятком Білорусі).

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо