УКР РУС

"УЄФА і ФІФА вивчають, які ми Карпати": Тлумак готовий до можливого трансферного бану львівському клубу

4 січня 2022 Читать на русском

Головний тренер "левів" Андрій Тлумак прокоментував переспективу заборони "зелено-білим" підписувати нових гравців.

"Знаємо, що УЄФА та ФІФА проводять розслідування, бо мають певні моменти з Карпатами Смалійчука, Димінського та Коломойського. Навіть не розслідування, а вивчення питання, які ми Карпати.

Юрчишин прокоментував чутки про перехід Хачеріді в Карпати

До клубу надійшли документи від УЄФА і з цим уже працюють наші юристи. І яке б рішення не було ухвалене – воно не вплине на розвиток нашого клубу.

Загрози подальшим виступам нашої команди немає ніякої. На сьогодні у нас є заявка, ми й надалі заявлятимемо футболістів. Як я вже казав, клуб направив до ФІФА та УЄФА документи, де зазначено, що ми не маємо жодного відношення до Карпат Смалійчука. Цією справою займаються юристи. Також знаю, що УАФ тримає руку на пульсі у цьому питанні. Тобто ми доводимо спільно з УАФ.

Що зараз із Карпатами Смалійчука і чи вони існують? Детальною інформацією не володію. Проте знаю, що сама структура не ліквідована, вона чинна, хоч вони й не грають у професійному футболі. Тому до нас не може бути жодних питань", – сказав Тлумак у коментарі FanDay.

Нагадаємо, Карпати пішли на зимову паузу у статусі лідера групи А Другої ліги – "леви" випереджають Лівий берег на два пункти і мають гру в запасі.

Безумство на полях, ефектні пози тренерів, епічні фейли та чотирилапий десант – 2021-й рік у скріншотах "Футбол 24"