УКР РУС

"Усе в наших руках": Терзіч пояснив поразку Борусії в Мадриді – він готовий поховати Атлетіко в Дортмунді

16 квітня 00:05 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер дортмундської Борусії Едін Терзіч поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді своєї команди з Атлетіко в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Перша зустріч у Мадриді завершилася перемогою "матрацників" із рахунком 2:1.

"Минулого тижня Атлетіко грав дуже дисципліновано, терпляче чекав і змушував нас припуститися помилок, але доля путівки в півфінал Ліги чемпіонів залежатиме від нас самих. Ми усвідомлюємо, наскільки багатий досвід є у наших суперників, особливо в порівнянні з молодим складом Борусії. Проте завтра ми спробуємо домогтися більшого з самого початку зустрічі.

Терзіч попросив про селфі з "репортером" – інтерв'ю брав легендарний італієць

У матчах із таким суперником слідує негайна розплата за помилки. У минулому сезоні ми теж втрачали м'ячі в небезпечних зонах. Ми знаємо, що повинні будемо завтра уникнути їх. Але що важливіше – реакція. Ми готові виправити свої помилки.

Травма Алле? У нас є початковий діагноз, згідно з яким рубцева тканина на його щиколотці знову трохи пошкоджена. Тепер він отримає тиждень повного спокою, після чого буде встановлено остаточний діагноз", – цитує Терзіча Marca.

Матч Борусія Д – Атлетіко відбудеться у вівторок, 16 квітня. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом.

Атлетіко шокував, але не добив Борусію у чвертьфіналі Ліги чемпіонів – Дортмунд вижив і повернув інтригу

Готуєтеся до перегляду матчу Ліги чемпіонів? Зробіть подію ще яскравішою з хрустким снеком, що найкраще смакує до гри – чипсами Lay’s! А для відданих фанатів бренд випустив лімітовану лінійку чипсів із футбольними зірками на упаковці.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Адже є Lay’s? Буде футбол!