УКР РУС

УПЛ офіційно пояснила участь в матчі незаявленого гравця Зорі – клуб повідомив, хто винен

4 червня 2023 Читать на русском

Схоже, Зоря таки отримає технічну поразку за помилку із замінами в матчі 30-го туру УПЛ проти Миная (3:0).

Технічна поразка
-

Тренерський штаб луганців на 76-й хвилині поєдинку випустив на поле Дмитра Мишньова, але його забули внести у заявку. Спочатку клуб та УПЛ замовчували цей факт, але згодом на офіційному сайті організації з'явилася примітка: "Мишньов Дмитро не був внесений до рапорту арбітра".

Зорі загрожує технічна поразка за останній тур УПЛ через участь футболіста, який не мав права грати

Начальник луганської команди Ігор Гузь в коментарі ТаТоТаке все детально роз'яснив: "Те, що сталося, – безглузда випадковість, технічний казус. Співробітник нашого клубу відправив електронний протокол до УПЛ, не вписавши прізвище Мишньова. Потім під час появи гравця на полі вже четвертий арбітр не звірився з протоколом. Це суто людський чинник.

Одразу хочу відкинути конспірологію: і ми, і СК Дніпро-1 сьогодні билися за друге місце, і я вітаю конкурентів зі "сріблом". Зоря прагнула перемогти та провела, можливо, найкращий матч сезону. Ми вже тричі були третіми і мріяли про Лігу чемпіонів для своїх уболівальників. Уявляєте, наскільки безглуздо було б втратити цю мрію через таку дитячу помилку?! Зараз ми готові до будь-якого рішення футбольних інстанцій. За помилки треба платити".

Зоря розбила Минай, але не вийшла в Лігу чемпіонів – перфоманс новоспеченого форварда збірної України виявився марним