УКР РУС

УПЛ. 29 тур. Результати всіх матчів. ВІДЕО. ФОТО

15 травня 2011

"Дніпро" та "Металіст" до останнього туру битимуться за бронзу, а "Севастополь" з "Іллічівцем" - за виживання.

"Дніпро"- "Арсенал" - 1:0 (1:0)

Голи: Назаренко 6

Дніпропетровці, незважаюи на реально мізерні шанси поборотись за бронзу з "Металістом", зважаючи на календар в останньому турі ("Метал" зіграє з "Оболонню", "Дніпро" з "Шахтарем"), все ж не знехтує цим шансом, адже відставання зберігається в одне очко - обидві команди сьогодні перемогли. Жертва "Дніпра" - "Арсенал" втратив усі шанси поборотись за лігу Європи. таким чином, підопічні Бакалова провалились на двох фронтах - в Кубку та в чемпіонаті.

 

"Кривбас" - "Зоря" - 0:2 (0:1)

Голи: Полянський  26, Хомченовський 85

"Зорю" нарешті прорвало. Забивши вперше за попередні шість матчів гол у ворота противників (навіть два), луганчани вирішили головне питання сезону і залишились в Прем'єр-лізі. "Кривбас", попри поразку, також проведе наступний футбольний рік серед еліти.

 

"Металіст" - "Іллічівець" - 3:0 (1:0)

Голи: Олійник 36, 70, Девіч 76

Складніше питання з "Іллічівцем", якому задля того, щоб відвоювати місце серед 16-ти найсильніших потрібно буде перемагати в наступному турі невмотивоване "Динамо" і сподіватись на осічку "Севастополя".

 

"Динамо" - "Волинь" - 5:1 (4:0)

Голи: Мілевський 3, 26, Кравець 11, 40, Алієв 58 - Коваль 90+3 (авт.)

Обидві команди грали у своє задоволення і наколотили цілу торбу м'ячів на радість вболівальникам. Чекаємо на прес-конференцію Кварцяного.

 

"Металург" З - "Севастополь" - 1:0 (1:0)

Голи: Нестеров 28

Запорізький "Металург" гучно гримає дверима і не збирається допомагати недавнім конкурентам в боротьбі за виживання. Несподіваної поразки в Запоріжжі зазнав "Севастополь", який замість очікуваних очків, повернеться з виїзду із нулем. Тепер кримське дербі в останньому турі носитиме суперпринциповий характер.

 

"Металург" Д - "Карпати" - 4:1 (0:0)

Голи: Лазіч 67, 69, Фернандеш 71, Чечер 82 -  Худоб'як 90

Єдиний матч, який не носив особливого мотиваційного підґрунтя, завершився несподіваною розгромною перемогою донеччан, яким нічого не світить в турнірній таблиці. "Карпати", попри усі заяви, що команда битиметься в заключних матчах, проявили цілковиту безвольність. Такий настрій львів'ян має подобатись "Ворсклі", яка вирушить до столиці Галичини, щоб оформити шосту сходинку таблиці і останнє місце від України в лізі Європи.

 

"Таврія" - "Оболонь" - 3:1 (1:0)

Голи: Фещук 29, 62, Платон 47 - Лупашко 60

"Таврія" - єдина команда, яка переслідує "Ворсклу" в цій самій погоні за шостою сходинкою. Сьогодні вдома сімферопольці впевнено розібрались з "пивоварами", які, в свою чергу, припинили боротьбу за єврокубки. До речі, це друга поспіль поразка "пивних" у Сімферополі від кримської команди (в минулому турі з таким же рахунком столичну команду переграли севастопольці)

Детальніше про матч ТУТ.