УКР РУС

Байєр несподівано поступився Фрайбургу та втратив шанс обігнати Борусію Д, Аугсбург завдяки ляпу голкіпера здолав Майнц

28 лютого 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 23-го туру Бундесліги було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 23-й тур

Уніон Берлін – Хоффенхайм – 1:1

Голи: Крузе, 9 (пен) – Шлоттербек, 29 (автогол)

Майнц – Аугсбург – 0:1

Гол: Хан, 25

Байєр – Фрайбург – 1:2

Голи: Бейлі, 70 – Деміровіч, 50, Хьолер, 61

Ігрову програму неділі у Бундеслізі відкривав поєдинок Уніон Берлін – Хоффенхайм. Вже на 9-й хвилині Грілліч у власному карному майданчику жорстким підкатом збив з ніг Тріммеля і арбітр призначив одинадцятиметровий, який без особливих проблем реалізував Крузе. У середині тайму Крамаріч майстерно відкрився під діагональ у штрафному суперника та одразу вистрілив по воротах – м'яч рикошетом від Шлоттербека залетів у сітку – 1:1.

Баварія знищила Кельн, РБ Лейпциг завдяки фантастичному камбеку вирвав перемогу над Борусією М

У другому таймі темп гри сповільнився. Обидві команди грали від оборони, не ризикуючи втратити крихку рівновагу. Лише під завісу зустрічі активізувались гості, однак їхні зусилля на результат не повпливали – забитий гол Кадерабека було скасовано після перегляду VAR на предмет офсайду. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию.

Аугсбург на виїзді зустрічався із Майнцом. У середині першої половини зустрічі гості відкрили рахунок – голкіпер, замість того, щоб відпасувати своєму захиснику, просто віддав м'яч Нідерлехнеру, який скинув під удар Хану – 0:1. Гравці Майнца одразу кинулись вперед з метою повернути рівновагу, але до перерви нічого створити не змоги.

Увесь другий тайм господарі продовжували спроби зрівняти рахунок. Вони раз за разом атакували ворота суперника, але захист Аугсбурга діяв на "відмінно". Зрештою, вирвати хоча б нічию Майнцу так і не вдалось. Мінімальна перемога Аугсбурга.

Завершувала ігровий день зустріч Байєр – Фрайбург. Перша половина поєдинку була досить нудною. Кілька небезпечних моментів створили леверкузенці, однак реалізувати їх вони не змогли. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Після перерви гостям вдалось вирватись уперед – Деміровіч в дотик замкнув блискучу передачу під удар від Хьолера. Це надихнуло гравців Фрайбурга і на 61-й їхню перевагу збільшив той же Хьолер. Тільки після цього господарі прокинулись і на 70-й змогли зменшити відставання – відзначився Байлі. Однак, це виявилось усе, на що були спроможні леверкузенці. У підсумку – перемога Фрайбурга – 1:2.

Через цю поразку Байєр залишився на 6-му місці турнірної таблиці, а шанс випередити Борусію Д було втрачено. Натомість Фрайбург піднявся на 8-му сходинку чемпіонату.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ