УКР РУС

Падерборн у компенсований час вирвав перемогу над Вердером, Уніон Берлін переграв Кельн: 14-й тур Бундесліги, неділя

8 грудня 2019 Читать на русском

У рамках 14-го туру Бундесліги Уніон Берлін вдома без проблем переграв кризовий Кельн, а Вердер зазнав ганебної домашньої поразки від останньої команди чемпіонату – Падерборна.

Чемпіонат Німеччини 2019/2020, 14-й тур

Уніон Берлін – Кельн – 2:0

Голи: Андерсон, 33, 50

Вердер – Падерборн – 0:1

Гол: Міхель, 90+1

Байєр здолав Шальке, Борусія М дотисла Баварію і зберегла лідерство: 14-й тур Бундесліги, субота

У матчі 14-го туру німецької Бундесліги Уніон Берлін приймав аутсайдера чемпіонату – Кельн. Господарі повели у рахунку на 33-й хвилині – Андерсон замкнув подачу з кутового. По перерві він же оформив дубль, перегравши кіпера гостей віч-на-віч. До фінального свистка рахунок більше не змінювався – 2:0.

Тур завершували Вердер і Падерборн. Перемога була потрібна обом командам, тож до перерви ініціатива переходила від однієї сторони до іншої: класні можливості відзначитись втратили Анті-Аджвей, удар якого з-під лівої стійки дістав Павленка, та Макс Еґґештайн – він пробивав поруч з каркасом. У другому таймі господарі серйозно додали у активності на чужій половині поля, однак ні Рашіца, ні Біттенкур, ні Еґґештайн своїх шансів не використали. Падерборн покарав за марнотратсво голом у компенсований час – це Міхель скористався вдалою скидкою від Мамби, розстрілявши ворота з близької дистанції. Вердер капітулював.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ