УКР РУС

Ультрас Шахтаря виступили з різкою заявою щодо нових правил відвідування виїзних матчів "гірників"

4 березня 2019 Читать на русском

Активні вболівальники Шахтаря незадоволені новими правилами відвідування виїзних матчів.

"Всі ми пам'ятаємо, як при захопленні проросійськими бойовиками Донбас Арени були начебто тільки-но знайдені списки ультрас Шахтаря. Чому "начебто"? Бо ці списки вже давно були на сепаратистських сайтах і за вказаними адресами ще навесні 2014 року представники так званого "ополчєнія" шукали "зрадників Донбасу".

Шахтар буде продавати квитки на виїзні матчі по паспортах

Оскільки ані керівництво, ані менеджмент відділу по роботі з вболівальниками ФК Шахтар з тих часів майже не змінилися, передавати особисті дані до бази даних не є безпечною справою для будь-якого громадянина України. Оскільки жоден закон України не зобов'язує вболівальника пред'являти свої документи для входу на стадіон під час спортивних змагань, кожна людина має право відмовити в цьому проханні навіть співробітнику правоохоронних органів, не кажучи вже про співробітників стадіону або ФК Шахтар.

"Сьогодні тебе сфоткав клуб, а завтра ти у папках спецслужб", – фанати Шахтаря – проти нових правил придбання квитків

Виходячи зі всього вищевказаного представники ультрас-руху Шахтаря відмовляються від потрапляння на відведені гостьові сектори за новими правилами і закликають інших вболівальників не виконувати протизаконних вимог.

Враховуючи наднизьку відвідуваність матчів ЧУ з футболу, потрапити на інші сектори стадіону не буде для нас проблемою. Отже, підтримувати Шахтар ми будемо там, де ми захочемо, а не там, де нам вкаже менеджмент клубу", – йдеться у заяві на сторінці Ultras Shakhtar Donetsk у Фейсбуці.