УКР РУС

Ультрас ПСЖ наїхали на Неймара і ще кількох гравців

27 квітня 2018 Читать на русском

Фанати Парі Сен-Жермен зробили останнє попередження гравцям і менеджменту свого улюбленого клубу.

У п'ятницю, 27 квітня, стало офіційно відомо, що ПСЖ припинить співпрацю з головним тренером Унай Емері після завершення сезону. Цього ж дня угрупування ультрас паризького клубу Collectif ultras Paris (CUP) висловило жорстке невдоволення поведінкою деяких гравців і менеджментом, який це дозволяє.

"Неймар плює на ПСЖ": чемпіон світу обурився, як клуб дозволив гравцю скандальний вчинок

"Після невідповідної і незадовільної гри нашої команди проти Реала, незрозумілої реабілітації після травми, далеко від нашого міста та на межі непристойності (грубий натяк на Неймара, – прим. "Футбол 24"), виявів неповаги на футбольному полі та в соцмережах, ми вимагаємо більше уваги та поваги до нашого клубу як інституції.

Ми маємо намір і далі бути вашою першою підтримкою, однак не сидітимемо, склавши руки, коли честь ПСЖ ображатимуть.Терпіння людей, яким близькі червоні та сині кольори, не безмежне", – йдеться в заяві фанатів.

Як інформує Le Parisien, ультрас дорікають не лише Неймару, який відновлюється від травми у Бразилії і не з'являвся в Парижі дуже довго. Так, захисник ПСЖ Томас Меньє у соцмережі високо оцінив перформанс ворожих фанів Марселя, а Дані Алвес відверто заявив, що не проти повернутись у Барселону.

"Або ви поважаєте цінності цього клубу, або ми роздеремо вас на шматки", – заявив віце-президент групи ультрас CUP.