УКР РУС

Ультрас Динамо Загреб влаштували яскравий перфоманс на підтримку України – емоційні фото

26 лютого 11:24 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Під час матчу 24-го туру чемпіонату Хорватії між загребським Динамо і Рієкою (1:0) вболівальники господарів підготували потужну атракцію.

Ультрас загребського Динамо вирішили нагадати всьому світу, що війна в Україні не закінчилась і вже перетнула позначку у два роки. Під час матчу з Рієкою вболівальники вивісили банер зі словами, написаними українською: "Марширують наші добровольці у кривавий тан, визволяти братів-українців з московських кайдан", повідомляє Telegram-канал фанатського угруповання Bad Blue Boys.

Динамо перемогло Металіст 1925 у першому офіційному матчі в 2024 році – Гармаш зробив шоу за тайм, Ванат оформив 2+1

Окрім слів з другого куплету пісні "Ой у лузі червона калина" (яку було виконано наживо на початку другого тайму), фанати хорватського клубу оздобили перфоманс відсилкою до абревіатури назви фанатського руху київського Динамо (War Boys Club – WBC). Також на полотні зобразили представника ультрас з відомого фото.

До слова, під час поєдинку збиралися пожертви у синьо-жовті скриньки на купівлю та ремонт транспортних засобів для українських захисників. Також продавалися футболки, всі кошти від реалізації яких також було спрямовано на підтримку України.

Нагадаємо, фанати Динамо Загреб перебувають у дуже хороших відносинах зі своїми київськими колегами – відразу після початку війни у матчі Ліги Європи вони одними з перших підтримали український народ.

Динамо у "бермудському трикутнику": Ярмоленко близько, нові ролі двох лідерів, місце Супряги