УКР РУС

"Український Варді" переніс операцію і вибув до кінця року

23 листопада 2023 Читать на русском

Лазарет Полісся поповнився черговим гравцем – на Євгена Морозка чекає тривале відновлення після хірургічного втручання.

У матчі 14-го туру УПЛ проти Металіста 1925 захисник Полісся Євген Морозко зазнав ушкодження (вивиху плечового суглоба) і вже на 24-й хвилині гри змушений був покинути поле. Обстеження виявило у гравця складнішу травму, яка потребувала операції. Напередодні 30-річного оборонця було успішно прооперовано.

СК Дніпро-1 хоче підписати лідера екс-команди Максимова

"У травматологічному відділенні міської лікарні № 1 вивих було вправлено, втім після проведення МРТ було виявлено пошкодження передньої суглобової губи даного суглоба. Травма такого роду у спортсменів потребує оперативного лікування. В середу, 22 листопада, було проведено оперативне втручання. Стан Євгена наразі в нормі, орієнтовний термін відновлення – 2,5 місяці", – цитує лікаря команди Вадима Попова прес-служба житомирців.

Нагадаємо, Морозко перейшов у Полісся влітку 2022 року з Колоса (за який провів 6 років і допоміг "хліборобам" піднялися в еліту з чемпіонату області, за що отримав прізвисько "український Варді"). У поточному сезоні провів за "зелено-жовтих" 6 матчів у всіх турнірах, результативними діями не відзначався.

"Образи на футбол я не маю": драма зірки Дніпра – дружив з Перхуном, виграв бронзу Євро, у 19 став бізнесменом